ZAPALILE SU JUGU U TAP 011, A ONDA 10 GODINA NISU PRIČALE! Goca Tržan bez dlake na jeziku otkrila zašto je STALO DRUŽENJE sa Ivanom, a onda joj je ova spomenula Marinkovića - Otprilike Novo

ZAPALILE SU JUGU U TAP 011, A ONDA 10 GODINA NISU PRIČALE! Goca Tržan bez dlake na jeziku otkrila zašto je STALO DRUŽENJE sa Ivanom, a onda joj je ova spomenula Marinkovića

Ivana Peters i Goca Trzan, bivša pjevačica benda “Tap 011”, vrlo su aktivni od 2011. godine, a godinama nakon što su napustili bend koji ih je slavio – ignorirali su ga.

Goca Trzan je sada odlučila govoriti o ovoj temi i rekla je zašto više od desetljeća nije bila s kolegom Ivanom Petersom.

“Nas dvoje smo se razdvojili u miru, ali svaki s nekim izvanrednim statusom u odnosu na drugi. Osim nekih površnih tema kada se sretnemo, nikada nismo razgovarali ozbiljno. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kada je trebalo biti opet. Obojica smo u međuvremenu postali majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno prije tog nastupa u Areni došlo je do nekih prijeloma u životu ”, rekao je Goca.

“Ivana me jako uzrujala jer je pjevala puno bolje i drugačije od mene. Dok sam slušao Ivana, mislio sam da sam glumac, a zapravo sam se divio njezinom glasu, znajući da nikada neću pjevati kao ona”, izjavila je Tržan.

“Bio sam uvjeren da su svi momci za Ivanu, i mislim da je to tako danas”, rekla je Goca, dok je Ivana Peters ispričala svoju stranu priče.

“Uvijek smo bili prisutni u životu jednog drugog, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo prije nekoliko godina. Bio sam s Goccom dok je prolazila kroz razvod jer joj se prekid s bivšim suprugom dogodio kada smo organizirali koncert”, kazala je Ivana.

One thought on “ZAPALILE SU JUGU U TAP 011, A ONDA 10 GODINA NISU PRIČALE! Goca Tržan bez dlake na jeziku otkrila zašto je STALO DRUŽENJE sa Ivanom, a onda joj je ova spomenula Marinkovića

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *