Nekada su bile bombe, a danas izgledaju kao da ih je raznijela bomba: Ovo su slike poznatih žena prije 25 godina i danas (FOTO) - Otprilike Novo

Nekada su bile bombe, a danas izgledaju kao da ih je raznijela bomba: Ovo su slike poznatih žena prije 25 godina i danas (FOTO)

Onima koji su u to vrijeme bili mladi bilo je malo teško vjerovati da su devedesete bile tako davne, jer ponekad izgleda kao da su upravo prošle. Vrijeme prolazi stvarno brzo i nema nikoga samilosti, bilo da je ta osoba poznata zvijezda ili ne, a isto su i simboli seksa i ljepote iz devedesetih, kada su u pitanju poznate dame. U ovom smo članku odlučili podsjetiti vas na neke dame za kojima su muškarci diljem svijeta oduševljavali devedesete i u to se vrijeme smatrali najljepšim i najatraktivnijim ženama na svijetu koje i danas izgledaju malo drugačije:

Prva je Claudia Schiffer, koja je nekada bila simbol ljepote, ali danas ne izgleda toliko napaljeno kao plavuša.

Pamela Anderson oduvijek je bila najpoznatija po ispucanim grudima, a nakon posljednjeg braka, koji se raspao nakon nekoliko tjedana, čini se da joj vrijeme nije na pari.

Bondova djevojka i dobitnica Oscara Hallie Barry i danas je vrlo lijepa, ali se vidi da i njeni roditelji utječu

Vinona Ryder nikad nije bila sjajna ljepotica, ali uvijek je imala nešto posebno u sebi što je privlačilo muškarce, a to je danas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *