Ovo je prva izjava Sadije koja je istukla policajku u snimku koji smo svi vidjeli: Pročitajte ovu nebulozu! - Otprilike Novo

Ovo je prva izjava Sadije koja je istukla policajku u snimku koji smo svi vidjeli: Pročitajte ovu nebulozu!

Podsjetimo da ju je u trenutku kada ju je komunalni policajac pokušao spriječiti da ode, u jednom trenutku i da joj “zgrabi torbu” s predmetima koje je ilegalno prodavala izvan pulta, udarila glavom i nokautirala Alisu, koja je završila u Urgentnom centru. Nakon kraće potrage, prodavačica Sadia pronađena je i uhićena, a nakon nekoliko dana u pritvoru puštena je da se brani.

Događaj sniman je i ubrzo je postao viralan na društvenim medijima, a Sadia i Alyssa su dijelili javnost u Srbiji. Mnogi su branili Sadiju, a bilo je i onih koji su je za sve krivili.

Vidikovac

Uvek sam se borila za pravdu i poštovala pravila. Kao što se pričalo, ona je htela da me skloni, meni je posle svega jasno da i njeni prodaju stvari, a ona je zloupotrebila ovlašćenje. Zato me je jurila do ulice, a nije mi ni prvo tražila ličnu kartu. Ja nju ne poznajem i ne živimo u istom naselju kako se pričalo. Maltretirali su me pred detetom i na njega su se drali, uvredili su me na nacionalnoj osnovi, a to nije snimljeno. Na snimku se vidi, na samom kraju, dokaz da je ona mene prvo udarila i ja sam onda tako odreagovala. Morala sam kao majka, nisam gledala da li je muško ili žensko ispred mene, da li je uniforma ili nije. Ja sam žensko i nečija majka, sestra, branim se” – ispričala je Sadija!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *