Naivna Severina – napokon progovorila o vreloj akciji sa jahte – ispričala šta se desilo, ko je objavio snimak, a sada je otvorena bila - Otprilike Novo

Naivna Severina – napokon progovorila o vreloj akciji sa jahte – ispričala šta se desilo, ko je objavio snimak, a sada je otvorena bila

Pjevačica je progovorila o svom privatnom životu i otkrila obilje manje poznatih detalja koje javnost nije poznavala, a govorila je i o snimku koji je odavno procurio u javnost.

SEVERINA: Kad bih htjela objaviti snimku seksa, barem bih se nadoknadila Teško joj je govoriti o sebi, to nikad nije naučila. Stvari iz njezina osobnog života uvijek su se na pozornici činile suvišnim. Zbog toga je razgovore smatrala suvišnim, rekla je Severina, napominjući kako je možda vrijeme biti malo otvoreniji prema svima.

Na pitanje o pucanju koji je procurio nekoliko godina, Severina je rekla ono što nitko nije očekivao.

Na pitanje možda njezino najintimnije pitanje: ‘od čega te najviše strahuje?’, Seve je priznala da je nema straha od javne sramote zbog toga što je proživjela videozapis svoje vruće akcije s jahte. O pričama koje je objavila u ovom videu rekla je:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *