Ovo su znakovi koje morate znati prepoznati: Počnu vam se dešavati iznenada u organizmu, a ukazuju na manjak jedne jako bitne stvari - Otprilike Novo

Ovo su znakovi koje morate znati prepoznati: Počnu vam se dešavati iznenada u organizmu, a ukazuju na manjak jedne jako bitne stvari

Gastroenterolog Kraljevske bolnice Salford Jon Shaffer izvještava: ‘Magnezij je vrlo dobar u ulozi čistača crijeva. Dok ga probavljamo, ona izvlači tekućinu u crijeva, što znači da se trbušni mišići opuštaju, a crijeva se mogu lakše očistiti. Topički se može koristiti kao vrlo djelotvoran laksativ, i štetno je mnogo manje od svega što se može dobiti na recept. ”

Vrlo je dobar za crijevo, ali je dobar i za mnoge vitalne vitalne procese koji se odvijaju u našem tijelu. Pomaže srcu da preciznije radi, mišići bolje funkcioniraju i manje se savijaju, lakše podnose stres, smanjuju stalnu glavobolju, pojačavaju imunitet i na taj način sprečavaju prehlade i smanjuju štetnost pušenja. Magnezij je najzastupljeniji u zelenom lisnatom povrću, žitaricama, smeđoj riži, mliječnim proizvodima, sjemenkama, mesu, plodovima mora i ribama. Manjak magnezija u tijelu može uzrokovati mnoge zdravstvene probleme, mnoge probleme s kostima, srcem, migrene, depresiju i mnoge druge bolesti.

Manjak magnezija može dovesti i do Parkinsove bolesti, ali važno je znati da u hranu trebate uzimati dovoljne količine magnezija. Normalna doza za osobu je od 500-100 mg dnevno, stoga je potrebno unos zelene hrane, tj. Brokule, mahunarke, kelj, kupus, špinat, ali i sjemenke i razne žitarice.

Unos potrebne količine magnezija spriječit će srčane bolesti, moždani udar, pa čak i Alzheimerovu bolest. Osim toga, smanjit će napad migrene, kontrolirati otkucaje srca, aritmiju, popraviti probleme sa spavanjem, spriječiti depresiju, popraviti probavu, rad mišića, smanjiti mišiće, bolove u kostima i ojačati tijelo. Osim unosa iz magnezijeve hrane, možete uzimati i u obliku šumećih tableta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *