Saznala da je muž vara, a onda okrenula sve u svoju korist: Iskoristila njegovu grižnju savjest da dobije što želi - Otprilike Novo

Saznala da je muž vara, a onda okrenula sve u svoju korist: Iskoristila njegovu grižnju savjest da dobije što želi

OVA ŽENA JE DALA ISPOVIJEST KOJA SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA POJAVILA I TAKO JE ODMAH KORISNIKE INTERNETA PODIJELILA, VRLO JE ČUDNA ŽIVOTNA SITUACIJA U KOJOJ SU SE TRI OSOBE NAŠLE, KOJA JE DO TOGA DOVELA DA SU SVE TRI SAMOJ SEBI UPROPASTILE ŽIVOT, JEDNA JE GENIJALNA IDEJA SVIMA ŽIVOT PROMIJENILA NA BOLJE.

Sigurno se pitate kako je moguće to?

Ova žena je rekla da ima 39 godina i prošle godine sam saznala da me na brutalan način vara suprug. Djevojka s kojom je u vezi bio nije ni punoljetna bila, s njim je ostala trudna. Nije imao izlaza moj suprug, odlučio je priznati sve jer prije ili kasnije će saznati.

Čak je iskreno zaplakao kad je govorio o tome, rekao je da će raditi sve što želim, samo da ga ne napustim. Dvadeset godina smo u braku, dvije kćerke imamo, pala mi je na pamet genijalna ideja, rekla sam mu da odvede svoju ljubavnicu sa sobom na jednogodišnje krstarenje sa bijelim svijetom, kad ga rodi, mi ga prisvojimo i kad kući dođemo reći ćemo da je naše dijete, da smo na putovanju ga dobili.

Njega je odmah oduševila ideja, pošto je mislio kako ću ja razvod zatražiti. Nazvali smo djevojku, objasnili kako stoje stvari. Sjajna je ideja bila, ona ima samo 17,5 godina i s bebom bi joj to samo život upropastilo. Ponosna sam na sebe, u jednom vrlo teškom trenutku na najbolji mogući način sam reagovala.

Ova hrabra žena koja je shvatila da se za svoju sreću treba boriti, na kraju je jednim potezom, idejom svoj brak spasila, ali i ovoj djevojci pomogla da joj ne krene u pogrešnom smjeru život.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *