SAZNALA DA JE MUŽ VARA, SVE OBJAVILA NA JUTJUBU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Ovoj običnoj domaćici život se OKRENUO NAGLAVAČKE! (VIDEO) - Otprilike Novo

SAZNALA DA JE MUŽ VARA, SVE OBJAVILA NA JUTJUBU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Ovoj običnoj domaćici život se OKRENUO NAGLAVAČKE! (VIDEO)

54-godišnja amaterska video blogerica Jelena Kolotilova prikupila je dva milijuna pregleda nakon što je na odmoru objavila priču o tome kako ju je suprug varao s mladom domaćicom. Sada odbija velike ponude s poznatih TV kanala i kolega s YouTube blogera.

Rekla je da se pokazalo da je suprug vara, a koliko opasan odmor može biti sveobuhvatan može biti dokaz toga. Klip je nazvan KOLIKO MOŽE BITI OPASNO SVE UKLJUČIVO, a ova 54-godišnja domaćica postala je trenutna jutarnja senzacija. Više od dva milijuna ljudi prikazano je u više od tri tjedna.     ODLIČNA MAJKA (mama izvrsnosti) naziva se kanalom koji je Jelena otvorila na svom YouTubeu prije tri godine u travnju. Među njima je i najmlađi Lav, koji ima 14 godina. Na stolu ima čak i rasvjetnu instalaciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *