Tata je otišao u bolnicu na POROĐAJ PETORKI, a onda su mu ljekari rekli kako je njegova djevojka sve vrijeme glumila trudnoću… - Otprilike Novo

Tata je otišao u bolnicu na POROĐAJ PETORKI, a onda su mu ljekari rekli kako je njegova djevojka sve vrijeme glumila trudnoću…

TRUDNOĆA JE NEŠTO ŠTO ĆE SIGURNO DA PROMIJENI ŽIVOT NE SAMO MAJCI KOJA ČEKA U STOMAKU BEBU, NEGO I TATI KOJI NESTRPLJIVO ČEKA DA POSTANE RODITELJ. PAUL SERVAT JE MUŠKARAC KOJI JE DAO CIJELOG SEBE U TRUDNOĆI SVOJE SUPRUGE.

Cijelo vrijeme bio je s njom, nadajući se da će cijelo vrijeme on i njegova djevojka Barbara Bienvenue biti savršeni roditelji. Dva mjeseca nakon njihovog izlaska saznao je od nje da je trudna. Tada njegovoj sreći nije bilo kraja.

Djevojčica mu je prvo rekla da je trudna i da nosi blizance, a kasnije su se blizanci pretvorili u troje. nosi petice. Paul je bio zadivljen, radujući se novim članovima. Također je birao imena, a njegovi roditelji bili su presretni kako bi postali baka i djed. Servat je kupio pet praznih kreveta, a oni su nakon isporuke ostali prazni. Jako je pretrpio gubitak jer dijete nikada nije držao u ruci.

Kad su Barbaru odveli liječniku, medicinska sestra ga je odvojila sa strane i rekla da Barbara uopće nije trudna, da je to fantomska trudnoća, odnosno da mora biti pod psihološkom analizom. To je slomilo Pavlovo srce, nije znao što ga vodi, a na kraju je rekao da će vratiti sve stvari koje je dobio kao dar od ljudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *