(VIDEO) Bijesna Katarina Grujić sasula tanjir u lice Ognjenu Amidžiću u emisiji uživo i rekla da je to kraj! - Otprilike Novo

(VIDEO) Bijesna Katarina Grujić sasula tanjir u lice Ognjenu Amidžiću u emisiji uživo i rekla da je to kraj!

Emisija čiji je voditelj dobro poznati srbijanski voditelj Ognjen Amidžić je izuzetno popularna i gledana, prije svega iz razloga što u svoje goste zove interesantne i zanimljive goste i zbog toga što je atmosfera jako opuštena i puna smijeha. U “Amidži šou” je do sada gostovao veliki broj zvijezda ragiona, pa je tako u zadnjoj emisiji koja je prikazivana prije dva dana, u gostima bili Katarina Grujić, Ilma Karahmet, Aca Lukas, Darko Lazić, Lana Čolak, kao i poznati srbijanski reper Mili.

Sve se odvijalo prema već utvrđenom planu i scenariju, pa su se tako tokom emisije šalili i odgovarali na neka baš škakljiva pitanja, a kada je popularni Oggy privodio emisiju kraju, desilo se nešto zaista neugodno. Naime, pošto ova emisija ide uživo iz Pink studija, moglo bi se raći da je i sam voditelj ostao šokiran onim što je napravila Katarina Grujić. Rekla je kako je došlo vrijem da se osveti Ognjenu kako u svoje, tako i u ime svoj gostiju koji su ikada gostovali u njegovoj emisiji, jer ih je tokom svih ovih godina emitiranja mazao svim i svačim. Zatim je uzela tanjir na kojem se nalazila torta, i zalijepila ga Ognjenu u lice.

Nakon toga je mirno ustala, i sa smiješkom na usnama napustila studio. Ognem je bio vidno iznenađen njenim djelom, ali se nije ljutio nego je čitavu situaciju okrenuo na šalu i rekao kako je sada pravi šećer, te da ga sada slobodno mogu polizati. Da li je stvarno bilo sve iznenađenje, ili su se njih dvoje prije emisije dogovorili prije emisije da završnica izgleda ovako, nakad nećemo saznati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *