Žena pozvala hitnu jer joj je suprug cijeli dan "drhtao": Doktori u njemu pronašli vibrator koji mu se zaglavio - Otprilike Novo

Žena pozvala hitnu jer joj je suprug cijeli dan “drhtao”: Doktori u njemu pronašli vibrator koji mu se zaglavio

JEDAN UISTINU NEOBIČAN SLUČAJ SE DOGODIO U HRVATSKOJ KAD SE MUŠKARCU U ANUSU ZAGLAVIO VIBRATOR.

Kako prenosimo riječi epodravina.hr iz svojih pouzdanih izvora, njegova supruga je hitnu pomoć pozvala kad je vidjela da se pati njen muž.

Brzo dođite, infarkt će doživjeti moj muž, on je gotov, bile su riječi koje je navodno uputio neko sa telefonske žice dežurnoj ekipi.

U njegovu porodičnu kuću je dojurila odmah hitna pomoć, kad su stigli, zatekao ih je šok.

Nije izgledao muškarac kao da je na izdisaju, rekao je timu hitne pomoći da će im sve priznati, ali kad žena i djeca sobu napuste. Oni su uspjeli to, a potom je uslijedio šok kad je priznao da mu je ostao zaglavljen vibrator koji je u njegovom anusu dugo vibrirao.

Na svaki mogući način je pokušao izvući, kad je shvatio da ne ide i više da mu ne pruža zadovoljstvo, nego bol i patnju, on je odlučio reći ženi da hitnu pomoć pozove.Operaciji je bio podvrgnut radi uklanjanja vibrirajućeg umetkia, u bolničkom krevetu se oporavlja sad.

A njegova supruga je potom saznala o čemu je riječ, šokirala se kad su joj rekli razlog, a potom se fascinirala kad je vidjela koliko je velik vibrator.

Muž joj je rekao da je osjećao seksualnu potrebu, ali nije htio tražiti drugu djevojku, pošto voli svoju ženu, a kako je njegovu ženu stomak bolio, nije htio ništa da kaže da ne bi osjećala grižnju savjest.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *