Besramna domaćica iz Srbije nije znala da je neko snima šta radi: Sada je svi traže i traže najveće kazne - Otprilike Novo

Besramna domaćica iz Srbije nije znala da je neko snima šta radi: Sada je svi traže i traže najveće kazne

Dok gledate ovaj video koji ćete danas imati priliku vidjeti u nastavku ovog članka, nećete vjerovati svojim očima. Video je napravljen u selu Dubac, a od trenutka prijenosa na društvene mreže, svi ga dijele i traže datum otkrivaju identitet ove neodgovorne žene. Odlučila je baciti svo smeće koje je sakupila u i oko svoje kuće u rijeci Rasina, pa je bacila neke vreće i vreće smeća, a zatim je mirno promatrala kako voda odvodi smeće s mjesta gdje ga je odbacila.

Jednostavno nemamo riječi kojima bismo mogli adekvatno opisati tu vrstu nekulture, bahatosti i besramnosti, nazovimo to žene. Naravno, nije znala da je cijelo vrijeme snimana dok je to radila, inače vjerojatno ne bi tako postupila. Međutim, sumnjamo da bi to uopće značilo razliku. Naravno, takvo njezino ponašanje i ono što je učinila bez imalo kajanja natjerali su veliki broj ljudi da je osude u komentarima za sve njezine postupke, jer su svi bili užasnuti njenim ponašanjem.

Neki su tražili da se njezin identitet što prije utvrdi kako bi ga mogli prijaviti vlastima. Da budemo realni, ona nije jedina koja radi takve stvari, ali postoje deseci tisuća takvih pojedinaca. Dok ne uspijemo podići ekološku svijest kod svih građana u regiji, nažalost, ovakav prizor i dalje će biti naša svakodnevna stvarnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *