Malo ko zna da je On Vučičev sin – Bahat i opijan po splavovima, a sve žene mu se same pod noge bacaju - Otprilike Novo

Malo ko zna da je On Vučičev sin – Bahat i opijan po splavovima, a sve žene mu se same pod noge bacaju

Jedan od najpoznatijih političara u čitavoj regiji zasigurno je Aleksandar Vučić. Poznato je da se svakodnevno obraća naciji putem različitih konferencija za tisak, kao i putem izjava koje daje u intervjuima raznih televizija i novina. To znači da smo čak i navikli da ga svakodnevno viđamo na malim ekranima. Međutim, o njegovom privatnom životu se ne zna puno. Javnosti je poznato da imaju kćer Milicu i sina Danila o kojem ćemo u današnjem članku reći nekoliko redaka.

Najvjerojatnije svi znaju za fotografije koje su napravljene prije nešto više od 4 godine, a u kojima je Vučićev sin, koji je, slučajno, u vidno pijanom stanju i gdje se može vidjeti kako se odmara u klubovima i splavovima. Znamo iz provjerenih izvora da mu otac nije zabranio konzumiranje alkohola iako je u to vrijeme bio mlađi od 18 godina ili je bio maloljetan. Ovog puta mediji su ga fotografirali kako pozdravlja Vladimira Putina ispred hrama Svetog Save u Beogradu, a sigurni smo da danas privlači sve uzdahe jer je izrastao u zgodnog i zgodnog mladića.

Vjerujemo da je u posljednje četiri godine od kada je objavljena njegova posljednja fotografija naučio što znači biti odgovoran i ponašati se ispravno, jer je još uvijek sin jednog od najvažnijih ljudi u Srbiji. Prije nekoliko dana Aleksandar Vuvčić je na konferenciji za novinare istaknuo da su njegova djeca opskrbila 11 obitelji umirovljenika kojima je potrebna pomoć u ovim teškim trenucima. Naime, Danilo i Milica oduzimali su namirnice i namirnice neophodne za najugroženije funkcioniranje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *