Naša poznata pjevačica izgubila sestru u saobraćajnoj nesreći: Ogromna tragedija, cijela porodica u suzama - Otprilike Novo

Naša poznata pjevačica izgubila sestru u saobraćajnoj nesreći: Ogromna tragedija, cijela porodica u suzama

STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA SE DOGODILA KOD TREBINJA, KAD JE NA MAGISTRALNOM PUTU TREBINJE – HERCEG NOVI STRADALA DAJANA CEROVINA, INAČE SESTRA POPULARNA BOSANSKE PJEVAČICE VERENE CEROVINE KOJA NAM DOLAZI IZ ISTOČNOG SARAJEVA.

Verena Cerovina je pjevačica koja nas je oduševila sve kad je nastupala u muzičkom takmičenju Zvijezda Možeš Biti Ti, a kasnije je imala i duet pjesmu sa popularnim pjevačem Fuadom Backovićem Deenom.

Njene sestra Dajana je stradala u policijskom satu, usljed klizavog puta, kad je skrenula s puta i završila u provaliji. Na licu mjesta je preminula, a riječ je o 31-godišnjakinji koja je živjela u Trebinju.

Njena sestra Verena inače živi u Istočnom Sarajevu.

Nesreća se inače desila u 22h, a Dajana koja je upravljala automobilom Peugeot je iz još nerazjašnjenih razloga sletjela s puta i završila u provalili i tako poginula.

Mi se suosjećamo sa Verenom i njenom porodicom koja je u šoku radi svega ovoga što se desilo. Svi se pitaju kome je Dajana išla u ta doba, obzirom da je policijski sat uveliko nastupio i da nije trebala da se nađe na putu.

Morate paziti, poštovati pravila policijskog sata, ne izlaziti napolje ako nemate potrebu, a kad je policijski sat morate ostati u kući. Pokoj joj duši

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *