Ovaj znak voli bolje od svih drugih: Jednom kada probate ljubav s njim, nećete više nikada htjeti biti ni s kim drugim - Otprilike Novo

Ovaj znak voli bolje od svih drugih: Jednom kada probate ljubav s njim, nećete više nikada htjeti biti ni s kim drugim

Žena u ovom znaku ne prati druge nego prati svoj vlastiti put. Radi stvari na sebi svojstven način. Dok je neki ljudi nazivaju “intenzivnom” ili “teškom”, oni koji se ne osjeća ju ugroženo s njene strane, shvatit će da je zaista strastvena, odana i prije svega veliki prijatelj. Znano je da se generalne karakteristike ne odražavju u svim slučajevima na individuu, ali škorpije su jake ličnosti i upravo te generalne karakteristike sve više dolaze do izražaja.

Škorpije su po svojoj prirodi jako kompleksne i svoje emotivne veze ne shvataju lako. Pokazat će vam i najdublje emocije, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete moći prihvatiti “običnu” vezu. Škorpije su dosta intuitivni i imaju svoje sopstvene načine na koje “čitaju” ljude, što nekim osobama može da bude izrazito iritantno. Što se tiče kontrole, apsolutni je šampion, jer ćete raditi sve što ona želi, a vi ćete misliti da je to vaša ideja. Ono što je dobra strana ove karakteristike jeste da to nikada neće upotrijebiti u loše svrhe. Za oboje vas ona ima najbolji mogući interes.

Izrabne su i nikada se ne plaše da da kažu ono što misle, pa čak i onda kada je možda pametnije da šute. Sve oko sebe vide crno ili bijelo i nikada sivo. Također, čak i kada se posvađa sa vama, ova će vas u javnosti braniti. Ponekad zna da bude naporna, ali budite sigurni da će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada se ona nalazi na vašoj strani, onda budite sigurni da nećete izgubiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *