Vučić najavio još drastičnijih mjera: Nema više zafrkancije, kreće Kineski model - Otprilike Novo

Vučić najavio još drastičnijih mjera: Nema više zafrkancije, kreće Kineski model

Aktuelni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer je najavio uvođenje još drastičnijih mjera i uvođenje Kineskog modela.

Riječ je o testiranju građana na ovaj trenutni virus u sljedećih 48 sati.

U međuvremenu je, nažalost, umrla još jedna osoba od posljedica ovog smrtonosnog virusa i već je druga žrtva u ovoj zemlji. Krizni štab održao je jučer sastanak sa svim liječnicima i stručnjacima koji su nedavno stigli iz Kine, a donesena je odluka koja će se provoditi u naredna 48 sati. Ti su stručnjaci sa sobom donijeli ogroman broj testova i puno potrebne medicinske opreme i aparata. Dragica Mišović, koja je imala 60 godina, preminula je jučer, a dokazala je da smrt može nastupiti i onima koji nemaju 65 godina (magična granica), tako da smo svi potencijalni žrtve ovog virusa. Nije bila plućna pacijentica, a ipak je nekako neočekivano preminula.

“Stalno griješimo. Radimo nešto krivo. Željeli smo na kraju 100% izliječiti, ali očito to više nije moguće. Ali imamo svoje dobre prijatelje iz Kine koji su nam pomogli u ovim vrlo teškim vremenima. Sada moramo testirati nekoliko stvari i trebamo vidjeti imamo li dovoljno kvalificiranih ljudi. Krajnje je vrijeme da napadnemo virus, a ne mi. ” Vučić je objasnio na konferenciji za novinare. “Od danas uvodimo izvanredno i masivno testiranje ovog čudovišta. Ovo je prvi korak. U sljedećih 48 sati možete očekivati ogromne promjene. S ovim ćemo napokon zaustaviti virus ili ga hoće ili nas neće biti. ” objasnio je predsjednik Srbije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *