Nekada najjači čovjek u Jugoslaviji preminuo: Plašili su ga se svi, doslovno su bježali kada ga vide na ulici - Otprilike Novo

Nekada najjači čovjek u Jugoslaviji preminuo: Plašili su ga se svi, doslovno su bježali kada ga vide na ulici

Na žalost u zadnje vrijeme nikako ne možemo da čujemo neku dobru i pozitivnu stvar. Tako je stigla vijest iz susjedne nam Hrvatske da je preminuo legendarni “Hrvatski tigar” Branko Cikatić u svojoj 65 godini života. Vijest o njegovoj smrti je potvrdio njegov prijatelj, predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa Mario Franić. Iz pouzdanih izvora se saznaje da je Branko dugo vremena vodio bitku sa teškom bolešću. koliko god da se borio protiv opake bolesti, ona je ipak na kraju pobijedila. Ima je ogromnu podršku svoje supruge Ivane i kćerke Lucije i Maje.

Splet okolnosti je Branka doveo do jako teškog zdravstvenog stanja. Čak su i doktori digli ruke od njega, pa su ga zbog toga poslali na kućno liječenje. On je 2018. godine primljen u Splitsku bolnicu radi bolova koje je osjećao u potkoljenici. Naime, u toj su se potkoljenici stvorili trombovi zbog svih silnih udaraca koje je primao tokom svoje veličanstvene karijere. Na žalost, jedan tromb se proširio i stigao je do pluća te je na taj način izazvao plućnu emboliju. Branko je odmah bio prebačen u bolnicu gdje mu se stanje još više pogoršalo. Zbog katetera je dobio i sepsu.

Puna 3 mjeseca su se doktori borili za njegov život, ali je svoje liječenje nastavio u Kninskoj bolnici. U njoj je Branko proveo 2 mjeseca jer ona nije bila opterećena velikim brojem pacijenata. Javnosti nije znala ništa o njegovim posljednjim i teškom borbama, sve dok njegova kčerka nije objavila apel za pomoć. Svoje je liječenje nastavio u Zagrebu, ali je svoj posljednji meč nažalost izgubio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *