On je prvi zaraženi u vladi Srbije: Donesena hitna odluka zbog toga što su skoro svi bili s njim u kontaktu - Otprilike Novo

On je prvi zaraženi u vladi Srbije: Donesena hitna odluka zbog toga što su skoro svi bili s njim u kontaktu

OVO JE PRVI SLUČAJ ZARAZE U VLADI SRBIJE, A RADI SE O BRANISLAVU BLAŽIĆU KOJI JE INAČE DRŽAVNI SEKRETAN U MINISTARSTVU ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE.

Blažić je iz Kikinde inače, to je grad koje je jedno od žarišta korona virusa u Srbiji. Svi iz ministarstva zaštite životne sredine su poslati u izolaciju jer su s jim bili u kontaktu, a ministar Gorac Truvan je kontaktirao telefonski s Blažićem, ali i ostalim s kojima je sekretar lično kontaktirao.

Branislav je tako smješten u Beogradu na infektivnoj klinici. Mi se nadamo da mu se ništa neće desiti i da će čim prije ozdraviti.

Tako će se sjednica vlade preseliti u Palatu Srbija, više se neće održavati u Nemanjinoj.

Morate se paziti, vidite da korona virus ne bira žrtve, zahvatila je i mlađe i starije, a mi se nadamo da će ovo ludilo čim prije proći i da neće biti više ovakvih stvari.

Najviše muškarci obolijevaju od ove bolesti, žene veoma malo, ali kad se zaraze, žene pretežno i umiru, mislimo na stariju populaciju kad su u pitanju žene. Stoga, ostanite kući, nemojte nigdje da idete bez potrebe, a mi se nadamo da ćete i dalje s nama ostati kao i uvijek do sad što ste bili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *