Oženio je 18 godina mlađu BOMBU: Ovo je supruga Voje Nedeljkovića i skočiće vam pritisak kada je vidite u bikiniju (FOTO) - Otprilike Novo

Oženio je 18 godina mlađu BOMBU: Ovo je supruga Voje Nedeljkovića i skočiće vam pritisak kada je vidite u bikiniju (FOTO)

U trenutnoj vanrednoj situaciji, Voja Nedeljković je iskoristio pauzu od snimanja emisije Zvezde Granda te se tako posvetio sebi i svojoj porodici uživajući na svojoj vikendici. Zbog preokupiranosti poslom, rijetko je imao slobodnog vremena da se opusti u njoj, ali po svemu sudeći sada će svo propušteno vrijeme nadoknaditi. Odmoriće se i od Sanje Kužet, koja zajedno sa njim čini voditeljski dvojac u Zvezdama Granda, i koji ovu emisiju čine toliko posebnom. Međutim, Sanja je sa svojim partnerom, a svi se pitaju ko je uopšte ljepša polovina Voje Nedeljkovića.

U današnjem tekstu ćemo vam otkriti tajnu, i reći da je njeno ime Maja, te da je ona omađijala njegovo srce.Poznati TV voditelj Vojislav Voja Nedeljković, pored toga što ima velikog uspjeha u svojoj karijeri, može se pohvaliti i svojim brakom. Naime, postoji velika razlika u godinama između njega i njegove supruge, da budemo precizniji, 18 godina razlike. Međutim, to njima ne predstavlja nikakav problem. U braku su dobili sina Đorđa, a proširenje porodice, kako su skoro izjavili ,još uvijek nije u planu. “Ona je u velikom broju stvari dosta zrelija od mene, a u našem slučaju ne postoji sukob generacija.

Nismo stereotipne osoba, pa sam i u poslu surađivao i sa starijim i sa mlađim ljudima, što za mene predstavlja veliko bogatstvo.” rekao je Voja za medije. Maja je uspješan medicinski radnik. Radi kao doktor medicine u Institutu za transfuziju krvi Srbije. Ona je vrlo lijepa i atraktivna dama. Pored nevjerovatna ljepote, ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mnogo mlađe djevojke od nje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *