SKUPILA SNAGU: Tanja Savić prvi put o porodičnoj tragediji – Supruga policiji prijavila!


Pjevačica Tanja Savić nedavno je doživjela pravu dramu kada je njezin suprug Dušan Jovančević bez njezinog znanja odveo njihova dva sina, Maksima i Đorđa, u Australiju. Tanja je dugo šutjela o ovoj temi, a sada je o ovoj bolnoj temi prvi put progovorila u emisiji “Ekskluziv”.

I dalje se pridržavam svih mera, želim da zaštitim sebe, pa sve oko sebe. Treba svi da nosimo maske. Deca su totalno zaštićena, ona su otišli sa tatom u Australiji i tamo je mnogo manje žarište nego ovde – ispričala je.

Ja nisam državaljanin Australije. Imam boravišnu vizu, mogu da uđem i izađem iz Australije kad god poželim. Malo mi je teško palo ovo što sam četiri meseca bez dece. Na Veliki petak moj muž je otišao sa decom u Australiju. Ja sam farbala u četvrtak da bih im odnela jaja u petak. Kada sam otvorila vrata stana, on je bio prazan, bez dečijih stvari, bez kofera, deca nisu bila tu. Ja dva dana nisam znala gde su deca, Dušan je isključio mobilni telefon, bio je neostupan. Posle toga su me zvali novinari. Ja nisam znala šta se dešava sa njima, gde su mi deca, gde mi je muž… Prvo me je pozvao neki ženski glas, novinarka je bila u pitanju i prva rečenica koju sam čula bila je: “Dobar dan, zovem iz crne hronike”. Možete li da zamislite kako sam se osećala, nema mi muža, nema dece dva dana, a oni zovu iz crne hronike – pjevačica je ispričala potom je dodala:

 Novinari su me zvali jer sam išla da prijavim nestanak, nisam znala gde su mi deca, on se nije javljao na telefon dva dana. Moje srce je hrabro, to je srce majke, sve žene znaju kako je kad si bez dece toliko dugo. Verujem u Boga i u onu rečenicu dobro se dobrim vraća. Govorim isključivo istinu, ne želim nikoga da osuđujem. Viđam decu samo preko Vajbera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *