PAPARACI uhvatili Čolinu suprugu, ona ne LIČI na žensko: I pored tolikih žena, ČOLA JE OŽENIO OVO – gde mu je pamet bila?! (FOTO)

0
1706

Jedna od najvećih pop zvijezda u regiji je pjevač Zdravko Čolić, čija je karijera trajala gotovo 50 godina i cijelo je vrijeme jednako popularna, kako među starijom tako i mlađom generacijom. Međutim, većina njegovih obožavatelja su žene, jer je Zdravko oduvijek bio veliki zavodnik i prevarant.

Dugo se opirao kao samohrani muškarac, a u pedesetima se oženio Aleksandrom, koja radi kao učiteljica u srednjoj školi u Beogradu, i s njom je imao dvije kćeri. Iako je vijest o njegovom braku mnoge iznenadila, oni koji su bili bliski tome nisu, jer je on dugo bio u vezi s Aleksandrom.

Njih dvoje su dugo bili zajedno i došlo je vrijeme da se odluče hoće li se vjenčati ili raskinuti. U braku su više od 20 godina i nikada nisu bili uključeni u svoj privatni život. Oni žive miran obiteljski život u svojoj vili koja se nalazi u predgrađu Beograda, a Aleksandra se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti i malo ljudi zna da se pojavila u jednom od Colinih videozapisa, za pjesmu “Držim te za kraj”, snimljenu u Lisabonu.

Iako Aleksandra ljuti medije otkad ju je jedan od Colinih obožavatelja napao na koncertu i nanio joj ozbiljne ozljede na licu, paparaci su je nedavno uspjeli snimiti na beogradskim ulicama, a ono što se može primijetiti je da je dobila na težini, vjerojatno tijekom izolacija zbog pandemije virusa corone, kao i mnogi od nas.

LEAVE A REPLY