HOROR U CENTRU BEOGRADA: Naletio na djevojku, raskomadao je i POBJEGAO – GRAĐANI U ŠOKU (FOTO)

0
24

Svakim danom dočeka nas neka nova vijest u crnoj hronici koja nas ostavlja bez teksta, a pretežno su u pitanju saobraćajne nesreće gdje mahom mladi ljudi stradavaju i to pretežno zbog prekoračenja brzine ili vožnje u alkoholisanom stanju. Ovo se ne dešava samo u Srbiji, nego na području cijelog Balkana i to svaki vikend, kada se samo zbrajaju ljudske žrtve. Nažalost, po tom pitanju više i ne može nešto mnogo da se učini kada se ne može uticati na svijest i savjest tih vozača.

Tako se sinoć u Beogradu, tačnije na Košutnjaku desila saobraćajna nesreća u kojoj je djevojka, koja je bila pješak, zadobila teške povrede, dok je vozač čim ju je pokupio odmah pobjega sa mjesta nesreće. Ovo je bila jedna od najjezivijih nesreća, obzirom da ju je udario toliko jako da joj je otkinuo nogu, a na asfaltu se nalazila velika količina krvi, čiji su se tragovi mogli vidjeti čak i danas. Policijski službenici i Hitna pomoć su odmah došli na mjesto događaja i ukazali djevojci prvu pomoć, a ulica je bila zatvorena nekoliko sati dok nije završen uviđaj.

Djevojka ima samo 21 godinu, a srećom, iako je nesreća bila teška, ona nije izgubila život, ali je izgubila nogu. Nažalost, krivac za ovu nesreću je uspio pobjeći sa mjesta na kojem je napravio ovu nesreću, ali iz policijske stanice kažu kako tragaju za njime i da neće davati nikakve detaljnije informacije sve dok ga ne uhvate, kako ne bi bio u prednosti zbog informacija koje oni imaju. Još jednom apelujemo na sve vozače da obrate pažnju na način kako voze i da ne ugrožavaju ni svoj, ali ni tuđe živote, pogotovo mladih ljudi.

LEAVE A REPLY