Srpska baba nekad nije imala pola vilice?! Mali sitni zubići, svaki treći fali: Umret ćete od smeha, PROCURILE SLIKE (FOTO) - Otprilike Novo

Srpska baba nekad nije imala pola vilice?! Mali sitni zubići, svaki treći fali: Umret ćete od smeha, PROCURILE SLIKE (FOTO)

Svjetlana Ceca Ražnatović poznata je kao jedna od najvećih, ali i najatraktivnijih pjevačica svih vremena u Srbiji i šire, iako o njoj ne vole puno pričati izvan Srbije zbog svih događaja iz prošlosti. Ceca je jedna od rijetkih pjevačica koja još uvijek može rasprodati sve koncerte, ma gdje ih odradila, pa je nedavno nastupila u švicarskom gradu Lucernu, zajedno sa svojim kolegom i prijateljem Acom Lukasom. Sama je rekla da joj jako nedostaju nastupi, da se uvijek osjeća bolje kad radi i uživa sa svojom publikom.

Korona je tako poremetila planove mnogih zabavljača, uključujući nju, a ona sada ne nastupa puno, ali nadaju se da će se situacija uskoro promijeniti. Po povratku u Beograd ponovno se posvetila svojoj ulozi bake, odnosno koliko je “srpskih baka” zadirkuje, što joj se nimalo ne sviđa jer kaže da se s 47 godina ne smatra bakom, ali je priznala i da više voli svog unuka nego išta na svijetu i da joj je to najljepša obaveza. Inače, nitko ne bi rekao da je Ceca baka, s obzirom na to da izgleda fantastično, ali to nije uvijek bio slučaj.

Ona, kao i mnoge druge poznate osobe, voli raditi na sebi, pa je promijenila osmijeh, odnosno zube. Moramo priznati da je sada puno ljepše nego prije, a toga je zasigurno svjesna jer se ne prestaje smijati. Naravno, Ceca nije jedina koja je napravila takvu promjenu, jer gotovo niti jedna poznata osoba nema isključivo prirodne zube.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *