MALA OD SKANDALA ULAZI U RIJALITI?! POP DIVA će imati posebne uslove i NAJVEĆI HONORAR IKADA – kad vidite koliko novca će dobiti, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Frizer, nekažnjavanje duljeg spavanja od ostalih članova obitelji, dio naknade prije ulaska u reality show, sve su to zahtjevi koje je produkcija morala ispuniti da bi ovu pjevačicu dovela u reality show “Zadruga 4”, a naknada koju će dobiti jedna je od najvećih sada se isplatilo u ovoj emisiji. Međutim, produkcija vjeruje da će joj se višestruko isplatiti, s obzirom na to da planira iznijeti sve detalje oko skandala koji je odjeknuo u svim medijima u Srbiji, prenose srpski mediji.

Naime, pjevačica Romana Panić planira ući u stvarnost nakon što je iz Australije izručena Srbiji iz krađe bankomata koje je izvela zajedno sa svojim partnerom Filipom. Pristala je ući u ovaj program za nevjerojatnih 100 tisuća eura, a zauzvrat planira ispričati sve detalje o tome što se dogodilo u Australiji i kako je završila u pritvoru. Iako je i prije dobivala ponude za reality emisije, automatski je sve odbila, a nije htjela slušati ponude koje su joj dali, ali bile su puno manje od one koju je sada dobila i zbog koje je odlučila ući u ovaj show. Romana se već nekoliko puta pojavila na televiziji i bila je u pregovorima s reality producentima, a popis njezinih zahtjeva samo se proširio.

Uz sve zahtjeve koje ima, tražila je i da ne ostane u stvarnosti svih devet mjeseci poput ostalih kandidata, već da ostane u roku od pet mjeseci. Sve ove informacije podijelio je dobro upućeni izvor koji je rekao da je uz to imala i druge zahtjeve, poput dovođenja frizera jednom tjedno, te da joj se nije oduzimala naknada. Njezin se ulazak navodno očekuje negdje oko Nove godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *