VRTOGLAVI rast broja poginulih u AVIONSKOJ NESREĆI: PRONAĐENO ČAK 25 ŽRTAVA, proglašen dan žalosti (VIDEO)

Jučer je bio jedan od najmračnijih dana za zrakoplovstvo, s obzirom na to da su se dogodile dvije nesreće, jedna u Srbiji, gdje su život izgubila dva pilota, ali i sinoć u Ukrajini, gdje je prvi put objavljeno da je u vojnom avionu bilo 10 kadeta i instruktor. tada je objavljeno da je u zrakoplovu bilo 28 ljudi, a sada je ukrajinska hitna služba objavila da je potvrdila da je u zrakoplovu bilo 27 ljudi.

Nažalost, sada je službeno potvrđeno da je u ovoj nesreći umrlo 25 osoba, te da su dvije osobe prevezene u bolnicu u teškom stanju, s više od 90% opeklina na tijelima. Ova informacija došla je iz ureda ukrajinskog glavnog tužitelja, a uzroci nesreće već su poznati, a ured je potvrdio da je kazneni postupak već pokrenut zbog tužbi zbog kršenja sigurnosnih pravila i pripreme leta, koje su najvjerojatnije zbog dogodila se ova katastrofa i tragične posljedice. Nažalost, 25 ljudi izgubilo je život u ovom rutinskom trening letu, a sama nesreća dogodila se sinoć oko 20.45. Regija Harkov proglasila je danas danom žalosti za svim žrtvama pada aviona An-16.

Kako je navedeno na službenoj web stranici guvernera, na Dan žalosti zastava je spuštena do pola koplja kod svih državnih institucija, ali i tvrtki, agencija i organizacija, na kojima će se također nalaziti vrpce. Prema preporukama, sve zabavne, kulturne i sportske događaje treba odgoditi, a glazba se ne smije puštati u javnim prostorima. Možete pogledati video ove strašne nesreće

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *