Bila je NAJLEPŠA Jugoslovenska pevačica 80 ih, i onda je samo nestala: Ruku u vatru dajemo, da ne znate KO JE ONA(FOTO)

A za današnji članak pripremili smo zagonetnu osobu za koju biste trebali pogoditi, a tiče se njene rane fotografije iz mladosti. Ova vrsta igre vrlo je teška za sve naše mlađe sljedbenike koji nisu toliko upoznati s narodnom glazbom, što je bilo puno bolje prije 40 i više godina.

Merima Njegomir, Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Vesna Zmijanac samo su neki od pjevača koji su na svaki način obilježili narodnu scenu, slušaju samo neke njihove pjesme objavljene 1970. i ranije, a koje se čuju i danas. Tada je bila suha kvaliteta, dok danas imamo sve i svašta, svaki šuš može snimiti pjesmu i video te lutati društvenim mrežama i You Tubeom.

Danas govorimo o jednoj pjevačici koju ste mogli vidjeti na naslovnoj slici, a svojim je lijepim i skladnim pjesmama obilježila set osamdesetih. Punila je koncertne dvorane i stadione, a pamtit će je i po velikoj ljubavnoj vezi sa Šabanom Šaulićem, koja je gotovo završila brakom, no jednostavno im se slučaj razišao.

Ubrzo nakon nje, Šaban Šaulić upoznao je i Gocu, s kojom se oženio i s kojom danas ima troje djece. Banja Luka, ti i tvoja sela, natoči mi čašu tuge, Znaš da te volim, Poželi mi majko moja, ovo su samo neki od hitova sjajne Milene Plavšić koja danas ima 64 godine. Imala je lijep glas, a posebno je dobro izvodila stare narodne pjesme. Sjećate li se Milene Plavšić i njenih lijepih pjesama?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *