Ceca joj nije bila na sahrani: NIJE SMELA! I Arkan je se sam bojao, OVO JE NJEGOVA MAJKA: Zaprepastićete se(FOTO)

Vjerujemo da ste do sada čuli puno priča povezanih sa smrću Željka Ražnatovića Arkana. Podsjećamo, ubijen je prije 2000 godina u Beogradu u centru grada u hotelu Intercontinental, kada je iza leđa došao muškarac i ispalio 3 hica u potiljak. Od tada se ne zna gdje je i što je s njim.

Od tada kruže stalne priče, koje su polako postale urbana legenda, da je Arkan zapravo živ i da je sve planirano i uprizoreno samo da se pobjegne s Balkana. Priča se da je na Cipru ili negdje u Južnoj Americi i da je dobio potpuno novi identitet. U prilog ovoj tezi ide i činjenica da je na njegovom sprovodu zabranjeno otvaranje lijesa, samo da njegova majka Slavka ne bi vidjela kako izgleda njegova glava.

Tada je na sprovodu izjavila da je jedva dočekala dan da samo legne pored sina. Slavka JOsifinović Ražnatović, prema pričama, bila je izuzetno stroga žena, odgojila ga je sama, nigdje nije radila i bila je više nego opasna žena. Također, nije imala lijep odnos s Cecom. Kažu da nisu mirisali, baš kao što se nijedna snaha i punica ne vole jako.

To podržava samo jedna od njihovih zajedničkih slika, što je potpuno čudna stvar. Slavka je umrla 2012. godine, a Ceca Ražnatović nije bila prisutna na njenom sprovodu, ali pojavili su se njeni unuci Anastasija i Veljko Ražnatović. Sve u svemu, ostaje misterija je li Arkan živ ili nije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *