Ceca objavila sliku sa NOVIM DEČKOM: Mlad, zgodan, raskopčane košulje i ošišan na keca! Grli ga i ljubi, KOMENTARI NE PRESTAJU(FOTO)

Ceca Ražnatović nedavno se aktivirala koncertno, počela je nastupati, bila je s Acom Lukasom na nastupu u Švicarskoj i rekla je da je to bilo nezaboravno. Koncert nije imala punih 10 mjeseci, a samo je željela koncert. Odmah se vratila u Beograd gdje provodi ugodne trenutke s unukom Željkom.

Međutim, danas ne govorimo o ovoj Ceci, već jedna o drugoj, koja je također važan član estrade. Naime, glumac Aleksandar Radojičić objavio je svoju novu fotografiju s novom djevojkom prije 10-ak dana, na nesreću svih obožavatelja, stupio je u novu emotivnu vezu. No, ono što je zanimljivo jest da je i njegova bivša zaručnica Ceca Živojinović objavila fotografiju u razmaku od samo jednog dana da pored sebe ima i novu ljubav.

Inače, njih su dvoje bili na rubu braka, kad su prije Nove godine jednostavno prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu. Danas je Aleksandar sa svojom djevojkom, poznatom manekenkom Dunjom Radičević, koja ispod svake njihove slike, odnosno priče, objašnjava koliko je zapravo sretan. Je li vam ovo sve pomalo sumnjivo?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *