Nekad je izgledala kao muškarac, a danas je jedna od najzgodnijih pjevačica na ESTRADI – a tek kad vidite kako sada izgleda u kupaćem, AU (FOTO)

Ako bismo vam pokazali popis fotografija poznatih pjevača iz vaše mladosti i rekli da prepoznate koja je koja, sigurni smo da ne biste mogli pogoditi ni polovicu ili biste ih sve pomiješali. Činjenica je da smo svi iznenađeni kad vidimo kako su naše omiljene ili omražene slavne osobe doživjele goleme promjene u fizičkom izgledu, posebno u licu, pa neke postaju potpuno neprepoznatljive.

Plastična kirurgija danas je vrlo napredna, što je dobro za mnoge od njih, ali nije jedini uzrok promjena, naravno. Za neke se tijekom godina jednostavno dogodila promjena u licu i ustroju, a neki pjevači čak i izgledaju ljepše kako stare, ali to također puno ovisi o genetici. Primjerice, Sanja Đorđević, jedna od najpoznatijih pjevačica, doživjela je pravu promjenu na sceni. Naime, Sanja je uvijek bila prilično skromna i nikada nije voljela biti okružena skandalima ili skandalima, a mnogi su i ranije primijetili da je prije samo nekoliko godina počela nositi kraće haljine i suknje, dok je do tada uvijek bila u dugim hlačama ili kombinezon.

No, Sanja je doživjela veliku transformaciju kad je dosta smršavjela, a tada se prvi put u Grandu pojavila u kraćoj haljini. Svi su ostali bez riječi kad su vidjeli koliko je promjena doživjela, a sada često imamo priliku vidjeti njene slike na društvenim mrežama. Tako se ovog ljeta pohvalila godišnjim danom koji je provela u Hrvatskoj s Lepom Brenom i očito puno uživaju. Na društvenim mrežama podijelila je i slike s odmora, a mnogi kažu da izgleda sjajno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *