ONA JE KANDIDAT NA IZBORIMA, kad su joj slike videli, ostali bez teksta: Digla je celi BALKAN na noge (FOTO)

U današnje vrijeme sve češće čujemo pojam “influencer” koji redovito znači mladu osobu, a to već postaje karijera tijekom koje mladi zarađuju znatne iznose novca, ovisno o tome koliko mu se posvećuju. Naravno, nisu samo mladi ljudi, ima puno poznatih osoba koje su utjecajne osobe jer su vrlo aktivne na društvenim mrežama i na neki način utječu na vas – bez obzira kupujete li kremu, kozmetiku, nešto za kuću ili bilo koji drugi proizvod. , ili se odlučite za restoran ili hotel jer vam ga je preporučila osoba s Interneta i podijelila svoje iskustvo.

U osnovi se svodi na suštinu influencera, to je netko tko s vama dijeli stvari iz svog života, uključujući mjesta koja posjećuju i stvari koje isprobavaju kako bi vam mogli preporučiti ili ne preporučiti, a time na neki način utjecati ili “Utjecaj” na vaš život. Na društvenim mrežama sada je sve više influencera, a čini se da su se već počeli baviti nekim drugim aspektima, pa neki od njih čak prelaze u politiku. Naime, 21-godišnja Emina Jahić iz Tuzle na društvenim mrežama ima preko 170 tisuća sljedbenika, a može se nazvati i influencericom, sada dobiva novu ulogu – kandidatkinju za vijeće Grada Tuzla.

Naime, na društvenim mrežama napisala je sljedeće: „Kao mlada osoba svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga će mi, kao predstavniku Foruma mladih DF-a, fokus rada biti poboljšanje položaja mladih. Uz to, radit ću na poboljšanju životnih uvjeta svih nas u lokalnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzli i uz vašu pomoć učiniti našu Tuzlu boljim mjestom za život. “S obzirom da je mlada krv definitivno potrebna političkoj sceni širom Balkana, nadamo se Emina će postići svoje ciljeve, a tko zna, možda će i drugi slijediti njezin primjer.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *