OVO JE LILI! Srpkinja koja je FRAPIRALA celi Balkan kada je kupovala gola lubenicu: EVO šta radi od 08 do 16 sati: NEVERICA!

Za danas opet dodirujemo djevojku koja je prije nekoliko dana zaprepastila cijelu regiju svojim potezom, što do sada nije viđeno na našem području. Ne znamo je li htjela pobijediti Kristininu mandarinu, ali uspjela je. Ako sve ovo do sada niste vidjeli ni čuli, potpuno gola djevojka s novčanikom u ruci izašla je iz automobila prije 3 dana i otišla do mladića koji je prodavao lubenicu uz cestu.

Čak se i slikao s njom, a video je obišao cijelu regiju. Poznato je samo da je video nastao u okolici Pančeva, a identitet ove djevojke koja je svima postala više nego zanimljiva još nije poznat. Društveni mediji jednostavno su eksplodirali jer je ovo stvarno potreslo cijelu regiju, a video je u vrlo kratkom vremenu postao viralan.

Srpski novinari zasukali su rukave i saznali da je umjetničko ime mlade dame “Milf Lilly”. Mislimo da vrlo dobro znate što sve ovo znači u prijevodu. Ima 36 godina, samohrana je majka, ali još uvijek nitko nije saznao njezino pravo ime. Sve za što se zna da se na ovaj način solidno zarađuje za život.

Pančevci kažu da Milf Lilly svoje videozapise objavljuje na web lokacijama za odrasle. A za to vam ne treba puno objašnjavati o čemu se radi. Ne znamo snima li i filmove, ali ako je skrenula pozornost na sebe, definitivno je to učinila, a može se reći i da je užasno dobro marketingala. Pogledajte još jednom cijeli video koji je oduševio regiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *