Prvo je oženio učiteljicu VERONAUKE, a evo sa kime je Dado sada: Plavuša koja OBARA SA NOGU: Lepotica kakva se RETKO VIĐA(FOTO)

Za danas jedna tema koja je vrlo zaboravljena, a tiče se poznate pjevačice Dade Polumente, o kojoj u posljednje vrijeme nismo ništa čuli. Muškarac koji je vrlo poznat u zadnjih 10 godina i koji je osvojio mnoga ženska srca. Publika na njegovim nastupima bila je 70% ženska, što je sasvim normalna stvar, ako malo bolje pogledamo kako izgleda Dado Polumenta.

Međutim, sve se žene pitaju kakav je privatno i je li emocionalno zauzet. Ono što je karakteristično za njega je da u ljubavi zaista nema sreće, ali nikako. Njegov prvi brak s učiteljem vjeronauka iz Novog Pazara nije bio za pohvalu. Vjenčali su se 12. prosinca 2012. godine, a u snu imaju sina. U braku su bili samo 5 godina.

Kao što je tada napisano, lijepa Selma Mekić, budući da je bila duboko u vjeri, bila je protiv toga da Dado neprestano putuje, nastupa i pije. Pokušao je uravnotežiti u hodu, ali jednostavno je morao napustiti doslovno sve samo da bi bio s njom. Pokazalo se da bi cijeli život trebao ostaviti iza sebe i posvetiti se vjeri koja mu u tom trenutku nije odgovarala. Razveli su se nakon 5 i pol godina braka.

No, nakon godinu i pol dana Dado Polumenta stupio je u kontakt s poznatom manekenkom Anom Marijom Kikoš. Kaže da je napokon sretan, ispunjen i da je jednostavno napokon pronašao ženu svog života. Samo pogledajte njegove objave na Instagramu i sve će biti kristalno jasno. Što mislite o ovom paru?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *