/** * The header for our theme. * * Displays all of the section and everything up till
* * @package magazine-newspaper */ ?> PORUKE KOJE JOJ JE SLAO I DALJE SU U NJEGOVOM TELEFONU Ovo je žena koju je Toše NAJVIŠE VOLEO, a ona nikad nije pričala o njemu - Otprilike Novo

PORUKE KOJE JOJ JE SLAO I DALJE SU U NJEGOVOM TELEFONU Ovo je žena koju je Toše NAJVIŠE VOLEO, a ona nikad nije pričala o njemu

Prije tačno 13 godina, cijeli region je šokirala vijest o gubitku pjevača anđeoskog glasa i osmijeha Tošeta Proeskog. I danas dan njegovi hitovi se slušaju i osjeća se žal zbog njegovog gubitka.

Ono što je zanimljivo što je Toše svoj ljubavni život uvijek držao dalje od javnosti, iako se za njega znalo, pa tako doznajemo i za njegovu veliku ljubav manekenku Blagicu Micovu. Iako je posljenje djevojka sa kojom je Toše bio bila rukometašica Andrijana Budimir, iz bliskih izvora saznajemo da je to ipak bila Blagica Micova.

Proeski i Micova su do posljednjeg dana bili u kontaktu i ona ističe kako nikada nije progovorila o njihovom privatnom životu te da će tako ostati do kraja. Ona je danas udata žena i majka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *