/** * The header for our theme. * * Displays all of the section and everything up till
* * @package magazine-newspaper */ ?> BIO JE MILJENIK DEVOJČICA I GRANDA, a sad SELJAK: Ne liči na sebe više, bavi se LUKOM I PARADAJZOM – Nećete verovati kako danas izgleda (FOTO) - Otprilike Novo

BIO JE MILJENIK DEVOJČICA I GRANDA, a sad SELJAK: Ne liči na sebe više, bavi se LUKOM I PARADAJZOM – Nećete verovati kako danas izgleda (FOTO)


Mnogo je pjevača koji su se svojim talentom proslavili u show muzičkom programu ”Zvezde Granda”. Jedan od njih je svakako i Milan Mitrović, koji je od samog starta pokupio mnogo simpatija publike a i žirija.

Zbog njegove harizme njega je Saša angažovao i kao voditelja u Zvezdama Granda, i mnogi tvrde kako su upravo on i Ana Sević bili najbolji voditeljski par ali su oboje nažalost otišli.

Milan se posvetio porodičnom životu, te danas slavi pet godina braka. On sa svojom suprugom ima i dijete i kako kažu poprilično se uozbiljio. Tako je sudeći po kadrovima instagram storija njegove supruge, on počeo da se bavi poljoprivredom pa mu tako očigledno sadnja luka i paradajza ide dobro.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *