NEVIĐENI HAOS: poznati pevač napao VERENICU nasred ulice, reagovali PROLAZNICI: ONA IH MOLILA DA NE ZOVU POLICIJU! (FOTO)

Naime svima nama dobro poznat pjevač koji se proslavio pobjedom na Zvezdama granda, a kasnije samostalnim hitovima i nastupima Darko Lazić, nakon nesreće koju je jedva preživio i ljubavnog kraha sa svojom prvom suprugom Anom Sević, nakon što mu je u nova djevojka Marina Gagić saopštila da očekuju dijete, on je strogo radio na sebi i promijenio način ishrane te se skoro sasvim oporavio.

Pored kćerkice Lorene koju ima sa Anom Sević, on je sada i otac malog Alekseja kojeg mu je rodila njegova nova izabranica Marina.

Tako je par prošle sedmice uživao u kupovini a kada je mali Aleksej poželio neku igračku Darko je namjeravao da mu je kupi na šta je Marina burno reagovala kako druga djeca nemaju šta da jedu a kuća puna igračaka te da ne treba da mu popušta. Nakon što ju je grublje uhvatio za ruku, prolaznica je zaprijetila policijom na šta je Marina rekla da nema potrebe te da se samo raspravljaju. Na kraju je Darko završio sa kesom punom igračaka a Marina kako bi mu vratila sa punom kesom nove odjeće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *