/** * The header for our theme. * * Displays all of the section and everything up till
* * @package magazine-newspaper */ ?> Pas je počeo ČUDNO da se ponaša pored njihove bebe: Roditelji shvatili da nešto nije u redu, niko nije OČEKIVAO OVAJ UŽAS(VIDEO) - Otprilike Novo

Pas je počeo ČUDNO da se ponaša pored njihove bebe: Roditelji shvatili da nešto nije u redu, niko nije OČEKIVAO OVAJ UŽAS(VIDEO)

Mnogo puta mogli smo da čujemo to da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Pored psa, takođe je i konj, koji je jako pametna životinja i samo kod vlasnika ne podnosi alkohol, tada postaje agresivan. Mačka se ne svrstava u vjerne životinje jer je spremna zbog jednog komadića mesa, sve godine koje ste joj posvetili baciti u zaborav.

Čuli smo priče kako je jedan pas svaki dan dolazio na grob svog vlasnika, te nakon nekog vremena, preminuo na grobu svog vlasnika. Možete li povjerovati u tu povezanost?

U ovom članku govorimo o jednom bračnom paru iz Amerike, koji su imala divnog labradora, ali su zbog posla morali unajmiti dadilju da se brine o njemu. Nakon što se pas u njihovom prisustvu počeo agresivno ponašati prema dadilji postavili su skrivene kamere, i imali su šta da vide. Dadilja je bebu zlostavljala i galamila na nju. Slučaj je prijavljen policiji a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *