ZELENI DŽEMPER; LICE BEZ ŠMINKE; A DOLE…?! Brena se na Zlatiboru uslikana u OVAKVOM izdanju, pa KAKO TE NIJE STID?! Unuke imaš..(FOTO)

Svijet estrade i estrade na prisilnom je odmoru posljednjih 10 mjeseci otkako je započela cijela ova priča o virusima korone. Tako se napokon mogu sada odmoriti, jer cijeli život kažu da su se neprestano umarali od jakih nastupa, a sada napokon imaju priliku odmarati se cijelo ljeto. Međutim, neki moraju opet kukati jer nema novca, jer nema performansi.

Tako su ovih dana po drugi puta dobili novčanu injekciju od 90.000 dinara. Da nisu u krizi, pokazuju i njihovi Instagram profili koji vrište s luksuznih odredišta, a iz toga se moglo vidjeti da su im bankovni računi i dalje vrlo debeli. Lepa Brena jedna je od onih koja je gotovo mjesec dana provela na luksuznom krstarenju Azurnom obalom s cijelom svojom obitelji.

Obišli su Francusku i Italiju, a završili u Crnoj Gori. Sada je, međutim, vrijeme malo hladnije, a Lepa Brena i njezin suprug nisu se odlučili za odlazak na strana skijališta, već su vjerovali Srbiji, jer je ona završila na Zlatiboru. Boba je završila s prijateljima, dok je Lepa Brena odlučila provesti vrlo ugodnu večer sa svojim prijateljima. Na slikama je bez trunke šminke, a na sebi je imala samo zeleni džemper. Njih su dvoje nedavno proslavili i 29 godina sretnog braka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *