ALOO, PA KAKO TE NIJE STID ČOVEČE?! Novak Đoković uslikan kako pije ČETNIČKU RAKIJU! MA FUJ JE…

Novak Đoković zasigurno je najveći sportaš na ovom polju svih vremena. Počeo je s rabljenim reketom u najgorim godinama u Srbiji, kada je bila velika kriza, zemlja se suočila s bombardiranjem i teškim sankcijama, a on je pokušavao postati najbolji tenisač svijeta. Njegov otac imao je najviše vjere u njega, koji je na kraju posudio novac od Zelenih samo da bi napredovao.

Taj se rizik isplatio, a Novak je danas prvi tenisač svijeta. uzor je mnogim mladim ljudima, a roditeljima i rodbini pružio je lijep život, bez ikakvih zastoja do kraja života. Osvojio je preko 100 milijuna dolara samo na teniskim turnirima, ne računajući jake sponzore, koji ga pune novcem sa svih strana. Uzor je mnogim mladim generacijama širom svijeta i najbolji je primjer kako u nečemu možete uspjeti ako to stvarno volite.

Ali sve to sa sobom nosi veliki teret, koji čovjek ponekad ne može podnijeti, a sve što čini spada pod novinarsku povećalo i odmjerava se u svakom mogućem trenutku. Sad se vratio u žižu balkanske javnosti, jer je fotografiran kako pije i drži rakiju s četničkim vojvodom Dražom Mihailovićem u ruci. Ovo je BiH odmah pozdravila. Mediji su, kao i u Hrvatskoj, odmah zaustavili njegovo ponašanje. Vlasnik ove tvrtke za sebe je napravio sjajnu reklamu, jer nije mala stvar reklamirati njegov proizvod, najboljeg tenisača svijeta. Novak se oduvijek ograđivao od ovakvih stvari, ali ako je doista to učinio, onda je to za njega veliki minus.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *