EVO kako doktorica Darija Kisić izgleda nakon što je primila vakcinu: “ZABRINUTA objasnila šta joj se pojavilo na MESTU UBODA” (VIDEO)

Svi već puno govore o cjepivu Pfizer, koje se u Srbiji pojavilo prije nekoliko dana, ali bilo je u vrlo maloj količini, blizu 5000 komada. Sve se odmah podijelilo na domove za starije i nemoćne osobe, a počelo je prvo u Beogradu i Novom Sadu, a zatim u Nišu i drugim gradovima Srbije.

Prvo cjepivo, samo da umiri građane, dobili su članovi kriznog stožera Darija Kisić Tepalčević i Predrag Kon, kao i premijerka Ana Brnabić, koji su svi puno napisali o događaju koji se dogodio u četvrtak ujutro u 10 sati. Sada sve zemlje u okruženju također očekuju cjepivo Pfizer i zasigurno traže prve dojmove od ljudi koji su ga primili među prvima.

Među običnim je ljudima odmah došlo do skepticizma da cjepiva nisu stvarna, već da su trojica primila fiziološku otopinu, a da igle uopće nisu stvarne. Darija Kisiće prva je primila cjepivo, a potom Predrag Kon, a kao odgovorna građanka pojavila se jučer popodne u Nišu, gdje je također obavljena prva runda imunizacije. Također je održala kratki govor prije nego što je prvih 100 pacijenata primilo spomenuto cjepivo Pfizer. Građani su je odmah pitali kako se osjećala kad je primila cjepivo, na što je rekla da osjeća samo blage bolove na području gdje je primila cjepivo i da je sve to normalno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *