Tačka u Novakom uhu krije jednu VELIKU TAJNU! Stručnjaci su SVE shvatili, pa ČOVEK JE ILUMINAT! (FOTO)

U današnjem članku ćemo malo o teorijama zavjere, koje su nedavno postale vrlo popularne u svijetu.

Naime, imamo situaciju da ljudi znaju dane i dane provoditi istražujući razne događaje i događaje i pronalazeći informacije, pa su uistinu postojale različite teorije zavjere o raznim temama. Možda je najpoznatija ona koja je najaktuelnija na svijetu, a to je da cjepiva protiv virusa korone zapravo sadrže mikročipove kojima Bill Gates planira kontrolirati cijeli svijet.

Novak Djokovic keen for breakaway tennis union despite high-profile  resistance | Tennis News | Sky Sports

Imamo i raznih drugih poput zemlje koja je ravna ploča, pa jesu li Amerikanci ikada bili na Mjesecu i tako dalje, Na internetu možemo pronaći razne stvari o tim i mnogim drugim stvarima, a nedavno se u cijelu polemiku upleo i sam Novak Đoković s nekim vrlo čudnim simptomima. Vjerujemo da ste do sada barem jednom čuli za Iluminate i da ih, prema teoriji, vrebaju iza svakog ugla te da oni jednostavno kontroliraju cijeli svijet i novi svjetski poredak. Naime, na nedavnom turniru u Rimu Novak Đoković je fotografiran s profila i odmah smo primijetili da on zapravo ima malu crnu točku na uhu, te smo odmah pomislili da je riječ o mladiću. Međutim, ljude je zanimala činjenica da su uz tu točku mladi.

Kasnije je otkrio da se radi o kineskoj tradicionalnoj medicini nazvanoj “Shen Men” Objasnio je da je to bilo vrijeme kada je bio u Aziji i da je pritiskom na taj dio uha mogao postići da se osoba stabilizira na mentalnoj razini i da puno bolje napredujete i budete pozitivni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *