NOVAK GRADI SRPSKU OAZU MIRA! Jelena odrešita:”Želim STRIKTNO VISOKU OGRADU da ne gledam ove iz Rume” Jedna stvar BODE OČI!

Vrlo je dobro poznato da je Novak Đoković jedan od najbogatijih sportaša na cijeloj planeti. Do sada je zaradio preko 100 milijuna dolara samo od sponzora, a ako vam kažemo koliko je zaradio osvajanjem turnira širom svijeta, tada se normalna osoba jednostavno ne osjeća dobro zbog brojki koje se tamo vrte.

Novak i Jelena Đoković obilaze Bosansku dolinu piramida u Visokom - RTV  VISOKO

Ali, uz to, sagradio je svoje malo carstvo u Monaku, a u vrijeme virusa korone preselio se u španjolsku Marbellu. Uz to, ima luksuzne stanove i kuće u New Yorku, Miamiju i drugim svjetskim metropolama. Rijetko dolazi u Srbiju, u Beograd, gdje također ima stan, a otac Srđan pokušao je sve napraviti po propisima.

Tako je predložio Novaku da sagradi pravi mali ljetnikovac na obroncima Fruške gore, kupili su ogromno zemljište u blizini sela u blizini Rume. Izolirano je, a prvi susjedi udaljeni su samo nekoliko kilometara. Na tome je inzistirala i Jelena Đoković, zahtijevajući da oko njih nema puno ljudi, jer želi njezin mir i privatnost. Izgradnja je počela puno, a Srđan Đoković je ovdje da sve nadgleda, jer Novak Đoković je u Australiji, gdje se priprema za napad na prvi Grand Slam sezone.

Susjedi su rekli da su Đokovići bili vrlo rijetko, čak je i Novak bio jednom prilikom s djecom i Jelenom, ali nisu dugo ostali. Pozdravili su se ljubazno, ali jednostavno nisu imali vremena popiti kavu s njima. Što mislite o bračnom paru Đoković, jesu li oni ipak malo arogantni?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *