OVAKO JE SEKA ALEKSIĆ IZGLEDALA KAO PLAVUŠA, ALI SJEĆATE LI SE CECE: E ovo je bila TRANSFORMACIJA – nećete prepoznati!

Iako je tamna kosa njihov zaštitni znak sada, ovi poznati pjevači jednom su se odvažili na mali modni eksperiment …

Kažu da se inače plavuše bolje zabavljaju, a neke od najpopularnijih domaćih i regionalnih brineta imale su priliku to provjeriti u kratkom vremenskom razdoblju kada su bile ohrabrene za najveću transformaciju u životu. Naime, lijepa Splićanka poznata je po svojoj dugoj tamnoj kosi, ali gotovo da nema osobe koja se ne sjeća svoje faze Merlin Monroe. Početkom 2000-ih Severina je imala kratki kovrčavi bob, kao i izbijeljenu kosu, stil koji je nesumnjivo tražio puno hrabrosti. Ipak, kao i sve ostalo, Seve je ovu frizuru nosila s lakoćom i izgledala je spektakularno, pogotovo kad joj je dodala crveni ruž.

OVAKO JE SEKA ALEKSIĆ IZGLEDALA KAO PLAVUŠA, ALI SJEĆATE LI SE CECE: E ovo  je bila TRANSFORMACIJA - nećete je prepoznati! - Magazin Dan

U proteklih godina, ova šarmantna pjevačica je mjenjala često frizure, ali ne i drastično, uglavnom birajući neke približne nijanse. Ali, prije dosta godina, ona je u skladu sa tadašnjim trendovima, imala jako kratku kovrdžavu kosu i to plave boje. Prije par godina, Ana je i sama podijelila fotografiju koja je nastala 1986. godine na kojoj je vidimo sa hit frizurom iz ovog vremena.Otkako se pojavila na javnoj sceni, Ceca je poznata kao jedna od najpoželjnijih brineta naše estrade, zbog čega su mnogi bili iznenađeni, kada se 2004. godine opredijelila da pređe ni manje ni više nego u plavuše.Iako je javnost bila ovim oduševljena, pjevačica je poslije kratkog vremena riješila da se vrati među brinete, zbog toga što se tako najbolje osjeća.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *