SIGURNI SMO DA NI U LUDILU NE BI MOGLI DA GA PREPOZNATE: Danas je jedna od NAJUTICAJNIJIH LIČNOSTI (FOTO)

Bebe uvijek privlače pažnju, bilo da su to mališani iz susjedstva ili djeca poznatih osoba. Postoji taj šarm zbog kojeg smo svi izgledali kao najslađa bića na svijetu dok smo bili bebe. Bez obzira odakle ste, svima je uvijek zanimljivo vidjeti kako je poznata osoba izgledala kao beba ili tinejdžer. Od holivudskih zvijezda do naše pozornice, pa čak i svjetske i domaće političke scene, sve su one ili šarmantne ili čudne bebe. Možete li shvatiti tko je ta beba na ovoj prvoj fotografiji. Fotografija je stara, ali tko bi mogao biti ovo dijete?

To je čovjek koji polarizira mišljenja ili je voljen ili mržen, hvaljen i koriran. Ali objektivno govoreći, obično stoji pred javnošću pun samopouzdanja i ustrajno se bori riječima u javnim nastupima. Zbog ove rječitosti koju smo spomenuli, možete zaključiti da on nije poznati sportaš, jer je malo sportaša koji su vješti u pripovijedanju. U mladosti je igrao košarku, ali to je davno bilo. Danas je taj čovjek gotovo svakodnevna pojava u medijima, teško da postoji osoba koja ga ne vidi barem jednom dnevno u brojnim medijskim izvještajima. Sljedećom rečenicom već uklanjamo svaku moguću sumnju da se ovdje zapravo radi. Danas je zasigurno najmoćniji srpski političar.

Do sada ste vjerojatno pogodili o kome se radi. To je Aleksandar Vučić, trenutni predsjednik Srbije. Na najmlađim fotografijama nije se mogla naći sličnost, ali kako je odrastao u mlađeg tinejdžera, danas se mogu vidjeti poznate osobine ovog političara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *