SPREMITE SE ZA NAJGORU ZIMU: Sibir nam neće biti ni do kolena, sneg je NAJMANJI PROBLEM, šta nas čeka!

Nova godina također je započela sa znatno višim temperaturama nego što smo navikli, ali prava je zima već došla. Temperature redovito idu u minus, a snijeg je ponegdje pao. Snijeg u većem dijelu Srbije možete očekivati ​​u nedjelju, 10. siječnja, javljaju iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

“U nedjelju i ponedjeljak snijeg u svim krajevima, uz stvaranje i povećanje visine snježnog pokrivača, više oborina u središnjim i južnim krajevima.” Čak su i meteorolozi amateri predviđali zahlađenje nakon Božića. Profesor geografije Marko Ćubrilo iz Novog Sada rekao je da je pred nama najhladniji dio zime, “koja započinje 8. siječnja i trajat će barem do oko 21. siječnja”.

Pripremite se za NAJGORU ZIMU! Snijeg je najmanji problem, Sibir nam neće  biti ni do koljena : EVO ŠTA NAS ČEKA - Online Recepti

Najavljuje se da će u ovom razdoblju hladnoća biti prosječna, ali bit će i čestih snježnih padalina. Većina Srbije može očekivati ​​snijeg, rekao je profesor Ćubrilo, dodajući “Dnevni maksimumi (temperature) često će biti malo ispod nule, dok će u najhladnija jutra minimumi biti i ispod -10 stupnjeva, posebno oko 13. siječnja.” očekuje se i u glavnom gradu. Maksimalna dnevna temperatura u Beogradu bit će oko 1 iznad nule, dok najniža možete očekivati ​​do -2 stupnja ispod nule. Za visinu snježnog pokrivača nema prognoze, ali prvi snijeg koji je prekrio Beograd pao je 29. prosinca i bio je visok samo jedan centimetar. Jeste li ljubitelj zime ili ste više ljubitelj onih toplijih dana koji su prethodili ovoj ledenoj zimi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *