STIGLI NAJNOVIJI DETALJI: Poznati političar IMAO INFARKT?! EVO u kakvom je stanju! (FOTO)

Čeda Jovanović (49), čelnik Liberalno demokratske stranke, i dalje se nalazi na liječenju u bolnici, nakon što je u petak primljen na odjel KBC-a “Dragiša Mišović” u vrlo teškom zdravstvenom stanju. Liječnici nisu bili optimistični, primljen je pod pretpostavkom da je imao bilateralnu upalu pluća popraćenu embolijom i upalom leđne moždine. O ozbiljnosti njegovog zdravstvenog stanja govore i podaci koje su srpski mediji dobili od sugovornika koji je usko upoznat sa situacijom.

“Zapravo je Jovanović imao nešto poput manjeg plućnog infarkta i upale maramice, što je također zahvatilo torakalnu kralježnicu.” za dobro. U tijeku je težak oporavak Jovanovića, a sve se može povezati s komplikacijama koje su uslijedile nakon što je prošao kroz kovid-19. Smatra se da su sve komplikacije koje su drugi put ugrozile Jovanovićev život zapravo uzrokovane njegovim nepoštivanjem ozbiljnih savjeta liječnika nakon što se oporavio od kovid-19.

ČEDA JOVANOVIĆ IMAO INFARKT PLUĆA?! Novi detalji o zdravstvenom stanju  političara | Novosti.RS

Još u srpnju 2020. Čedomir Jovanović zapeo je u bolnici nakon što mu je dijagnosticirana kovid-19. U tom je razdoblju njegovo stanje bilo kritično, trpio je jake bolove i situacija se toliko zakomplicirala da je bio povezan s kisikom. Izvor je medijima rekao da je Jovanović “Umjesto da se smiri nakon izlaska iz bolnice, nastavio kao i prije”. posljedice do 6 mjeseci nakon izlječenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *