ISPLIVALA SLIKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ IZ MLADOSTI, OVAKO JE IZGLEDALA PRIJE OPERACIJA : Bogatstvo bi dala da je ova slika nestane!

Snežana Đurišić jedna je od starijih pjevačkih generacija, a vrhunac popularnosti imala je u bivšoj državi, gdje su je smatrali velikom damom ponajprije zbog svog ponašanja. U to vrijeme nije bilo kozmetičkih operacija i žene su se ponosile svojom prirodnom ljepotom, dok je danas postalo sasvim normalno da se sve poznate osobe podvrgavaju raznim operacijama kako bi izgledale ljepše i mlađe.

Botox se u vrijeme kada se pojavio smatrao velikim korakom naprijed i promjenom, a danas je postalo sasvim normalno da djevojke koje nisu javne osobe pumpaju usne i zaglađuju lica dok ne puknu. Poznata pjevačica očito nije mogla odoljeti ni ovim trendovima, jer kad njezin trenutni izgled usporedite sa slikom iz mladosti, sigurno je ne biste ni prepoznali.

Ova fotografija koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram snimljena je na samom početku njezine karijere kada još nije bila toliko poznata i točno vidite koje je korekcije izvršila na svom licu kako bi izgledala danas. Inače, Snežana je mlađoj publici poznata po tome što je jedno vrijeme bila član žirija u najpopularnijem glazbenom natjecanju u regiji, Zvezde Granda.

Kada je riječ o njenom ljubavnom životu, Snežana se vrlo mlada udala za svog pokojnog supruga s kojim je provela 36 godina u braku, što joj je bilo najsretnije razdoblje u životu. Sada je u vezi sa poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem, koji je, čini se, prilično turbulentan i vrlo često se njihove svađe i rasprave spominju u srpskim medijima, ali i dalje opstaju zajedno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *