MENE ŠTO SE TIČE NEK PANDEMIJA TRAJE KOLIKO HOĆE: Poznata pevačica šokirala OVOM izjavom, poželela sve najgore KOLEGAMA?! - Otprilike Novo

MENE ŠTO SE TIČE NEK PANDEMIJA TRAJE KOLIKO HOĆE: Poznata pevačica šokirala OVOM izjavom, poželela sve najgore KOLEGAMA?!

Na srpskoj estradi postoji velik broj pjevača i pjevačica, ali samo nekolicina njih ima zaista uspješne karijere čiji kontinuitet traje već dugi niz godina. Kad je riječ o karakteru nekih od njih, poznato je da postoje oni koji su poprilično nezgrapni i koji svojim izjavama izazivaju prave skandale, a to je zasigurno najveći meštar Jelene Karleuše.

Poznato je da nema dlake na jeziku i da uvijek govori ono što misli, što je na pozornici nije koštalo gotovo nijednog prijatelja. Pjevačica koja joj je slična u tome je Maja Nikolić, iako kao Karleuša nema ni slave ni reputacije i koja deset godina nije snimila niti jednu novu pjesmu. Pokušala je oživjeti svoju karijeru sudjelujući u reality showu, a jedno vrijeme bila je i član žirija na glazbenom natjecanju.

MENE ŠTO SE TIČE NEK PANDEMIJA TRAJE KOLIKO HOĆE: Poznata pevačica šokirala  sve OVOM izjavom, poželela sve najgore KOLEGAMA?! | Nova Danas

Maja je nedavno dala intervju u kojem je rekla da je za nju pjevanje sporedna stvar jer se bavi unosnim poslom koji je započela od novca koji je zaradila na estradi. Kad je riječ o ekonomskoj krizi koju je izazvala pandemija, Maja je dodala da što se nje tiče, to može potrajati još stotinu godina jer ima od čega živjeti i da joj nije žao kolega s estrade.

Maja čak misli da je pandemija korejskog virusa dobra za scenu jer će sada ostati samo one najjače i najbolje poput Lepe Brene, Lepe Luikić, Čole, a sebe je brojala jer smatra da je rame uz rame s njima u pogledu talenta i popularnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *