MERKEL PRELOMILA, KRAJ ZA BALKANCE! Uvodi RIGOROZNE MERE od kojih vam neće biti dobro nikako…(FOTO)

Njemačka je uvijek bila jedina zemlja u Europi koja ima najbolje uvjete za rad, barem što se tiče stanovnika Balkana. Poznato je da je ova zemlja od 70-ih godina prošlog stoljeća jako cijenila radnike s ovih područja i da su za nju bili više nego dobro plaćeni.

Također je bilo vrlo dobro poznato da je cijeli bivši Jug vozio stotine malih automobila, ali kad vidite nekoga s Mercedesom, vrlo je dobro poznato da je došao iz Njemačke. Taj se trend nastavio u posljednjih 10 godina, no kako je krenula situacija s pandemijom virusa korone, slavine su se okrenule tako da je velik dio svijeta ostao bez posla.

Merkel nije sretna što je Twitter izbacio Trumpa. Misli da bi to o tome  trebala odlučivati država | Telegram.hr

Čak je i takva svjetska jaka ekonomska sila proglasila bankrot i izjavila da cvjetovi 2021. godine neće moći izaći iz ekonomske krize koja ih je pogodila. Sama Angela Merkel naredila je zatvaranje nekoliko podružnica diva “MAN” diljem Europe, podijeljenih u stotine otkaza u ovoj tvrtki samo da bi se postigla određena ušteda. Sada opet loše vijesti u vezi s ljudima s Balkana, jer je virus korone u ovoj zemlji vrlo divlji od Nove godine do danas.

Jučer je zaraženo oko 13 000 ljudi, a 891 osoba je umrla, što je zasigurno zabrinjavajuća brojka. Merkel je na konferenciji za novinare jučer rekla da će se mjere pooštriti do travnja, jer je to jedini način da se smanji broj zaraženih. Stoga je sada dopušten samo kontakt jednog člana jedne obitelji s drugim članom obitelji, a to nije iznenađujuće jer je gotovo 42.000 ljudi umrlo od pandemije koronarnog virusa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *