Otac i majka ga izbacili na ulicu, spavao po kontejnerima: Danas je MILIONER, PA NA OVAJ NAČIN je kaznio roditelje

Postoje svakakve ljudske sudbine i danas vam donosimo životnu priču mladog Japanca koji ima lijep kraj, iako njegov početak nikako nije bio optimističan. Riječ je o Tajheiju Kobashiju, čiji su ga roditelji izbacili iz kuće kad je imao 17 godina, jer nije želio upisati prestižnu školu kako su mu planirali, ali imao je san da svoj život posveti glazbi i svira u svom bendu.

Završio je na ulici i sljedećih nekoliko godina živio kao beskućnik, spavao na ulici u snijegu u osamljenim ulicama, a ponekad je mogao prespavati u kontejneru. Igrao je na ulici kako bi zaradio za obrok i tako ga je primijetio vlasnik noćnog kluba koji je ujedno bio i menadžer i koji mu je ponudio nastup u klubu, a kad je saznao da je beskućnik, dopustio mu je da tamo spava.

Otac i majka ga izbacili na ulicu, spavao po kontejnerima: Danas je MILIONER,  PA NA OVAJ NAČIN kaznio roditelje - Magazin Dan

Sve to vrijeme Taihei je još uvijek svirao u bendu sa svojim prijateljima i kao što je kasnije rekao da se ne želi vratiti kući i poštivati ​​pravila svojih roditelja te je bio spreman umrijeti u snijegu. Kad se zaposlio u klubu, Ipka je tamo proveo sljedećih šest godina i tada je odlučio prestati stvarati glazbu.

Pronašao je oglas tvrtke koja je tražila ljude koji su inovativni i inteligentni i koji su morali rješavati razne zadatke na razgovoru za posao, kojim je upravljao bez problema. Zaposlio se kao softverski inženjer i sve to vrijeme nije imao kontakt s roditeljima. Ostalo pročitajte ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *