HOĆE DA JE UB.JU! Doktorka otkrila kako je NASTAO korona virus, EVO ko ga napravio, PROGOVORILA IZ AMERIKE…

Iako je veći dio prošle godine bio napisan o kruni i ako bi se u prošloj 2020. istraživalo za riječ godine, to bi definitivno bila kruna, ipak ova tema ne prestaje biti zanimljiva u novoj godini.

I kako će prestati kad se svakodnevno pojavljuju novi slučajevi oboljelih, a zatim nove mutacije virusa s novim karakteristikama.

Cijeli se svijet na razne načine i dalje bori smanjiti mogućnost zaraze i širenja virusa. Pa maske se nose, znali smo to vidjeti samo u Kini ili Japanu kad su zagađene zrake bile više od dopuštenih, a danas svi na svijetu nose maske za lice. I dok se borimo s mjerama zabrane kretanja, nošenja maske, fizičke udaljenosti, internetskih predavanja i drugih mjera koje prate sve oko covid 19, još uvijek se nagađa odakle je virus došao i što je prava istina. Prije nekoliko dana kineske vlasti dopustile su timu stručnjaka koji čine liječnici iz cijelog svijeta da uđu u Wuhan i istraže podrijetlo virusa.

Prva je informacija da je virus podrijetlom s tržišta u Wuhanu, od šišmiša kojeg je navodno netko pojeo, no postoje i druge teorije, nagađanja koja samo postavljaju misterij o podrijetlu virusa. Od početka pandemije mnogi ljudi tvrde da je virus proizveden u laboratoriju u Kini, a da je covid 19 zapravo umjetni virus. Sad kad se otkrivaju i pojavljuju razne mutacije virusa, ovo dodatno potvrđuje ovu tvrdnju o podnesenom virusu.

Budući da je tamo zaštićena kao netko tko prijeti smrću, odlučila je medijima reći pravu istinu o samom virusu, jer je svemu svjedočila i vidjela vlastitim očima. Li Meng Jan je ova liječnica koja tvrdi da je virus proizveden u laboratoriju, kad je u početku htjela otkriti istinu javnosti, dobila je prijetnje smrću, pa je pobjegla u Ameriku. Liječnik tvrdi da virus potječe iz vojnog laboratorija u Kini i da je Svjetska zdravstvena organizacija znala za sve to, što ukazuje na to da je to učinjeno na globalnoj razini i s nekim snažnim razlogom u pozadini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *