Iznenadit ćete se, Marija je više ne krije: Pjevačica javno pokazala svoju ljepšu polovinu – “što joj je 0vo trebalo, majka je se 0drekla..” (Foto)

Svi znamo tko je Marija Šerifović, ona je jeziva legenda koje će se uvijek pamtiti i pamtiti. Ona je netko tko se na ovom svijetu uspio istaknuti od toliko pjevača kao jedinstvenih i pokazati kako se njezine vokalne sposobnosti dalje cijene.

Kad je riječ o njezinoj emocionalnoj predanosti, ona je prije više godina dala prostora za nagađanja. Puno je napisano o tome kako voli žene, zbog svog ponašanja i zbog načina odijevanja, a sada je dala više razloga za takvu priču, jer kao što vidite nakon natpisa u medijima objavila je fotografiju sa svojom lijepom polovicom u koju se i sami možete uvjeriti u nastavku tekst:

Kao što vidite, našalila se, ali to ljudima nije bilo smiješno, pa su imali komentare iz sljedećeg tima: “što će joj ovo trebati, opet joj je neugodno …” – napisali su ljudi na društvenim mrežama. S druge strane, bilo je onih koji su se nasmijali i shvatili da je ovo šala. Kako bi sve ovo začinila, Verica je ispod komentara napisala da se to javno demantira. Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *